Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 noiembrie 2011

Aniversari culturale 28.11.11(Testul final - CURS IT pentru a doua grupă de mămici din seria II)

28.11.2011 – Testul final - CURS IT pentru a doua grupă de mămici din seria II

Hai-pe-net mămici să ne supraveghem copiii! – proiect finanţat de IREX Bucureşti


Luni 28 noiembrie 2011, începând cu orele 10,00 a doua grupă de mămici din seria II a încheiat programul de instruire.  Am început cu testul grilă final, apoi în timp s-au corectat testele, mămicile au completat chestionarele de feedback, iar spre final şi-au primit diplomele cu felicitările de rigoare. După terminarea emoţiilor, mămicile au primit cele două teste, iniţial şi final, pe care le-au comparat, văzând astfel diferenţa. Felicit din toată inima mămicile prezente, care deşi au foarte multă treabă în gospodărie, au reuşit să înveţe foarte multe lucruri noi şi vor putea naviga pe internet alături de copiii lor, mai mult dacă vor dori vor putea controla copiii prin programe de control parental. Mămicile m-au surprins la final aducând şampanie şi prăjiturele. Melancolice că s-a terminat deja cursul, toate cele  5 mămici au promis că se vor întâlni, în fiecare prima duminică din lună, la bibliotecă, pentru a exersa pe calculator, a adăuga noi cunoştinţe şi pentru a menţine legătura care s-a creat între noi. Ce a fost şi cum a decurs aceasta sesiune vă invit să vedeţi în imaginile de mai jos.

luni, 28 noiembrie 2011

Aniversari culturale 24.11.11(Testul final - CURS IT pentru prima grupă de mămici din seria II)

24.11.2011 – Testul final - CURS IT pentru prima grupă de mămici din seria II

Hai-pe-net mămici să ne supraveghem copiii! – proiect finanţat de IREX Bucureşti


Joi 24 noiembrie 2011, începând cu orele 10,00 prima grupă de mămici din seria II a încheiat programul de instruire.  Am început cu testul grilă final, apoi în timp s-au corectat testele, mămicile au completat chestionarele de feedback, iar spre final şi-au primit diplomele cu felicitările de rigoare. După terminarea emoţiilor, mămicile au primit cele două teste, iniţial şi final, pe care le-au comparat, văzând astfel diferenţa. Felicit din toată inima mămicile prezente, care deşi au foarte multă treabă în gospodărie, au reuşit să înveţe foarte multe lucruri noi şi vor putea naviga pe internet alături de copii lor, mai mult dacă vor dori vor putea controla copii prin programe de control parental. Mămicile m-au surprins la final aducând şampanie şi prăjiturele. Melancolice că s-a terminat deja cursul, toate  mămicile au promis că se vor întâlni, în fiecare a patra duminică din lună, la bibliotecă, pentru a exersa pe calculator, a adăuga noi cunoştinţe şi pentru a menţine legătura care s-a creat între noi. Ce a fost şi cum a decurs aceasta sesiune vă invit să vedeţi în imaginile de mai jos. FELICITĂRI MĂMICI!

joi, 24 noiembrie 2011

Aniversari culturale 23.11.11(Control Parental - CURS IT pentru a doua grupă de mămici din seria II)

23.11.2011 – Control Parental - CURS IT pentru a doua grupă de mămici din seria II

Hai-pe-net mămici să ne supraveghem copiii! – proiect finanţat de IREX Bucureşti


Miercuri 23 noiembrie 2011, începând cu orele 10,00 a doua grupă de mămici din seria II a continuat programul de instruire cu Modulul II -  Modul de utilizare a programelor de control parental.  După descrierea programelor de control parental, importanţa şi necesitatea instalarii acestor programe. Am început cu descărcarea unui program de control parental de pe internet, apoi am trecut la instalarea programului şi la final personalizarea fiecărui tip de utilizator, copil. Ce a fost şi cum a decurs aceasta sesiune vă invit să vedeţi în imaginile de mai jos.